Nieuws | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!
terug

Column wethouder Jaap Kamp (Moerdijk): Ons eigen huis is ons eigen paleisje

29 maart 2017

Om te zorgen dat uw huis nu en in de toekomst voldoet aan uw woonwensen zijn ook zaken als adequate beveiliging en optimale energiebesparing belangrijk. En zeker als u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen is het slim om te denken aan specifieke aanpassingen in uw woning zoals bijvoorbeeld drempels verwijderen, een traplift plaatsen, of een slaap- en badkamer op de begane grond realiseren.

Inderdaad, daar hangt een kostenplaatje aan. Als gemeente kunnen we u daar een handje bij helpen. Met onze Stimuleringslening kunnen we u tegen aantrekkelijke voorwaarden geld lenen om uw woning te verbeteren op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en, zoals het zo mooi heet, levensloopbestendigheid. .........

Maar daar blijft het niet bij. Bijzonder aan onze regeling is dat inwoners uit Moerdijk u helpen bij het maken van de beste keuzes. Vrijwilligers en medewerkers van Energiek Moerdijk, Inbraakproof en Wonen met Gemak komen op uw verzoek bij u thuis om een woningscan te doen. Aan de hand daarvan kunnen ze u een onafhankelijk advies geven over welke maatregel het beste bij uw woonsituatie past. Dat is gratis en vrijblijvend.

Lees de volledige column op de website van de gemeente.

Klik hier voor meer informatie over de stimuleringslening in Moerdijk.