Reviews | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Reviews

Bij Wonen met Gemak draait het niet om ons maar om de klant. En daarom laten wij graag onze klanten zelf aan het woord. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

 

20-04-2017: Hiermede bevestig ik de ontvangst van het verslag van de Heer Haandel waar ik u zeer erkentelijk voor ben. Alles is zeer helder en duidelijk weergegeven en ik zal daar ook zeker gebruik van maken. 

 

30-04-2017: Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het verslag van onze woonscan. De heer Harrie van Haandel is bij ons geweest en heeft ons huis bekeken en ons voorzien van vele goede adviezen. Ook hebben wij van de heer Piet Matheij veel informatie en brochures ontvangen. Nogmaals hartelijk dank, hier kunnen wij wat mee.

 

19-05-2017: Hartelijk dank voor de mooie brochure en de nuttige tips voor meer veiligheid. Besproken met dhr. H. van Haandel. Wij hebben al een aantal punten uitgevoerd.

 

Voorjaar 2017: Mooie klantenverhalen in ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Peelland Zuid:
Comfortabel, veilig en met veel plezier oud worden in je eigen woning, willen we het liefst allemaal. Ria en Gerrit uit Deurne lieten via Wonen met Gemak een gratis Woonscan uitvoeren en pasten meteen wat zaken aan in huis. In het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Peelland Zuid vertellen zij maar ook Tiny & Jan en Financieel Adviseur Michiel van Limpt over hun ervaringen met Wonen met Gemak. Je leest de verhalen op pagina 10-13 https://lnkd.in/gWPJ8g9?