Drimmelen | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Drimmelen


Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis.​
De Stichting Welzijn & Ondersteuning organiseert met een enthousiast team vrijwilligers de informatiebijeenkomsten Wonen met Gemak in elke kern van de gemeente. U krijgt tijdens die bijeenkomsten te zien waar u op kunt letten als u comfortabel wilt blijven wonen. Tevens worden eenvoudige oplossingen aangedragen en tips meegegeven.
 
Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 
 
Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering.
Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.
 

De woningbouwvereniging Woonvizier (voorheen Goed Wonen en Volksbelang) is bij de activiteiten van Wonen met Gemak betrokken. Samen met deze corporatie wordt de voorlichting en advisering aan huurders georganiseerd.

De gemeente Drimmelen ondersteunt Wonen met Gemak niet alleen financieel, maar levert ook op tal van andere manieren een belangrijke bijdrage.​

 

 Wonen met Gemak wordt in Drimmelen mogelijk gemaakt door de gemeente.