Drimmelen | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Drimmelen


De campagne Wonen met Gemak is in Drimmelen met succes afgerond.
De Stichting Welzijn & Ondersteuning heeft met een enthousiast team vrijwilligers informatiebijeenkomsten gehouden in elke kern van de gemeente. Veel bewoners hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een Woonscan aan te vragen. De campagne is ondersteund door de gemeente.
Als bewoner van de gemeente Drimmelen kunt u op individuele basis gebruik blijven maken van de diensten van Wonen met Gemak.
 

Woonscan

Wilt u weten hoe comfortabel, veilig en geschikt uw woning is? Een van onze woonadviseurs komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu én straks onbezorgd te kunnen wonen. 
U krijgt niet alleen deskundig advies, maar ook een verslag waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin allerlei tips en voorbeelden staan.

 

Begeleiding en uitvoering

Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, Wonen met Gemak kan u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering. Als het nodig is kunnen we ook de hulp inschakelen van bijvoorbeeld een bouwkundige, die kennis heeft van het wonen voor ouderen en van woningaanpassing.

Eenvoudige aanpassingen en klusjes in en rond de woning kunnen in Drimmelen ook worden uitgevoerd door de Klussendienst van de SWO en Surplus Zorg. 


Servicepunt voor vragen en advies

Heeft u vragen over de mogelijkheden om comfortabel te blijven wonen? Wilt u dat een van onze adviseurs bij u thuis komt om advies te geven? U kunt hiervoor terecht bij het Servicepunt.