Hoe werkt het | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Hoe werkt het

 

 

Servicepunt voor vragen en advies

Heeft u vragen over de mogelijkheden om comfortabel te blijven wonen? Wilt u dat een van onze adviseurs bij u thuis komt om advies te geven? U kunt hiervoor terecht bij het Servicepunt.

Informatiebijeenkomsten

De speciaal opgeleide vrijwilligers van Wonen met Gemak Halderberge organiseren in de verschillende dorpen informatiebijeenkomsten waarin praktische voorbeelden en concrete oplossingen aangedragen worden. 
  • waar bevinden zich de obstakels in uw huis?
  • hoe pak je die aan?
  • wat voor materialen en hulpmiddelen zijn er? 
  • welke ondersteuning kunt u krijgen?
U krijgt tips hoe u met eenvoudige maatregelen al veel kunt bereiken. Ook de meer ingrijpende mogelijkheden om uw huis aan te passen komen aan bod. 

Woonscan

Wilt u weten hoe comfortabel, veilig en geschikt uw woning is? Een van onze woonadviseurs komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu én straks onbezorgd te kunnen wonen. 

U krijgt niet alleen deskundig advies, maar ook een verslag waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin allerlei tips en voorbeelden staan.

​​

Uitvoering

Wij hebben een netwerk opgebouwd van plaatselijke en regionale bedrijven die voor u werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het zijn vertrouwde, deskundige bedrijven waar we goede ervaringen mee hebben opgedaan. Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van een bedrijf en bij het aanvragen van offertes. 

Wonen met Gemak is onafhankelijk, uiteraard bent u bij ons niet aan deze bedrijven gebonden!​

Kleine aanpassingen en klusjes in en rond de woning kunnen in Halderberge ook worden uitgevoerd door vrijwilligers van 'Graag Gedaan' Halderberge.

 

pp