Campagne | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

In verband met het Coronavirus zijn alle bijeenkomsten uitgesteld


Ook Wonen met Gemak heeft voor de gezondheid van u en van onze medewerkers alle bijeenkomsten uitgesteld.

Alleen Woonscans die niet kunnen worden uitgesteld worden door ons uitgevoerd, waarbij wij uiteraard alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Indien de situatie zich wijzigt zullen wij u hierover op deze website informeren.

Wij hopen dat u en de uwen deze uitzonderlijke periode in gezondheid zullen doorstaan.


Houdt afstand en help elkaar een beetje!

Het team van Wonen met Gemak

 

Toelichting: themabijeenkomsten en advies aan huis


Themabijeenkomsten Comfortabel en veilig blijven wonen
Wat kunt u doen om zo lang mogelijk in uw woning te blijven wonen? Er worden praktische voorbeelden en concrete oplossingen worden aangedragen: waar bevinden zich de obstakels in uw huis, hoe pak je die aan, wat voor materialen en hulpmiddelen zijn er en welke ondersteuning kunt u krijgen?
U krijgt tips hoe u met eenvoudige maatregelen al veel kunt bereiken. Ook de meer ingrijpende mogelijkheden om uw huis aan te passen komen aan bod.
Er zijn aparte bijeenkomsten voor mensen met een koopwoning en met een huurwoning.

Themabijeenkomst ‘Maak kennis met de (zorg)hulpmiddelen van morgen’
De zorg verandert en dat vraagt om nieuwe oplossingen. Om nieuwe producten en diensten die er voor zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. De themabijeenkomst wordt gehouden in het Huis van Morgen, Oostelijke Havendijk 1. Hier vindt u allerlei slimme hulpmiddelen die zorgen voor meer gemak en comfort in de thuissituatie. Maar ook toepassingen waarmee je je gezondheid kunt monitoren, zodat je weet wanneer je hulp moet inschakelen.

De gratis Woonscan van Wonen met Gemak
Wilt u weten hoe comfortabel, veilig en geschikt uw woning is? Een woonadviseur komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu én straks onbezorgd te kunnen wonen. U krijgt niet alleen deskundig advies, maar ook een verslag waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin allerlei tips en voorbeelden staan.

De gratis woninginspectie van Inbraakproof voor mensen met een koopwoning
Inbraakproof is een politiekeurmerk erkend bedrijf, dat door de gemeente is ingeschakeld om mensen met een eigen woning thuis te adviseren over inbraakpreventie. U krijgt een uitgebreide inspectie van de inbraakwerendheid van uw woning en een advies over de mogelijke verbeteringen. 

Wilt u zich voor een van deze vervolgactiviteiten aanmelden?
Dit kan per mail servicepunt@wonenmetgemak.nl of per telefoon 06 - 839 66 100. U kunt ook gebruik maken van onze contactpagina.