Duurzaamheid | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Bent u van plan uw woning geschikt te maken om hier nog lang comfortabel en veilig te kunnen blijven wonen? Overweeg dan eens dit te combineren met energiebesparing.

Investeren in de duurzaamheid van uw woning is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee. Zonnepanelen of zonneboilers leveren energie. Met dak- of gevelisolatie houdt u in de zomer uw huis koel. Het resultaat is een lagere energierekening en in de winter zit u er warmpjes bij.
 

Stimuleringslening


Met de stimuleringslening van de gemeente Roosendaal kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden maatregelen treffen aan uw woning op het gebied van duurzaamheid, levenloopbestendigheid en veiligheid.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over de stimuleringslening.
 

Duurzaamheidswinkel


Breng een bezoek aan de Duurzaamheidswinkel Roosendaal en laat u volledig informeren over het vergroenen van uw woning op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Maar dat niet alleen...! U wordt ook geadviseerd over de mogelijkheden om deze duurzame investeringen op een verantwoorde manier te financieren en kunt begeleid worden met een energie advies aan huis en bij offerte-aanvragen.

Adres:     Roselaarplein 6, 4701 BR Roosendaal
Telefoon: 085 130 3647
 

Regionaal Energieloket West-Brabant


Meer informatie over het verduurzamen van uw woning vindt u op het Regionaal Energieloket West-Brabant.
Het Regionaal Energieloket helpt u als woningeigenaar met al uw vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het energieloket ziet u met de online HuisScan welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. Ook krijgt u een overzicht van subsidies en financieringsmogelijkheden.

Het RegionaalEnergieloket is een samenwerking tussen gemeenten, lokale organisaties en het bedrijfsleven.

Klik hier voor de website van het Energieloket.