Breda | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Breda

 
Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Daarnaast kan iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk advies en praktische hulp op het gebied van geschikt wonen.  
 
In Breda heeft Wonen met Gemak een samenwerkingsverband met de gemeente en Zorg voor elkaar Breda. Gezamenlijk voeren wij de campagne Wonen met Gemak uit in de wijken en dorpen van Breda. Samen met een enthousiast team geschoolde vrijwilligers worden de informatiebijeenkomsten verzorgd.
 
Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 
 
Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering.
Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.
 
Wonen met Gemak maakt deel uit van het netwerk 'Zorg voor elkaar Breda', waarin vele maatschappelijke organisaties en de gemeente samenwerken.
Met de inzet van een enthousiast team vrijwilligers én professionals zorgen wij er samen met u voor dat u lekker kunt blijven wonen!​


Wonen met Gemak is tot stand gekomen met ondersteuning van gemeente Breda.