Roosendaal | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Roosendaal


Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis.‚Äč

Het team Wonen met Gemak Roosendaal organiseert met een enthousiast team vrijwilligers de informatiebijeenkomsten Wonen met Gemak. U krijgt tijdens die bijeenkomsten te zien waar u op kunt letten als u comfortabel wilt blijven wonen. Tevens worden eenvoudige oplossingen aangedragen en tips meegegeven.

Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 

Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering. Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.

De woningbouwvereniging AlleeWonen is bij de activiteiten van Wonen met Gemak betrokken. Samen met deze corporatie wordt de voorlichting en advisering aan huurders georganiseerd. De gemeente Roosendaal ondersteunt Wonen met Gemak financieel. Voorts nemen WijZijn Roosendaal, ANBO Roosendaal en KBO Roosendaal aan het samenwerkingsverband deel.