Etten-Leur | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Etten-Leur

 

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Daarnaast kan iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk advies en praktische hulp op het gebied van geschikt wonen.  

Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 

Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering. Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.

In Etten-Leur kunt u ook gebruik maken van onze Woon & Gemaksdiensten: klusjes in en om de woning, hulp bij woningonderhoud of verbouwing. Wilt u een overzicht van de mogelijkheden? Kijkt u dan bij de Woon & Gemaksdiensten.

Wonen met Gemak bestaat in Etten-Leur uit een breed samenwerkingsverband met de gemeente en diverse organisaties, zoals de Rabobank, Avoord Zorg en Wonen, Surplus Welzijn en GGz Breburg. Met de inzet van een enthousiast team vrijwilligers én professionals kunnen wij er samen met u voor zorgen dat u lekker kunt blijven wonen!​

 

Campagne Wonen met Gemak

In oktober en november wordt in samenwerking met de gemeente, de wijkvereniging en Woonstichting Etten-Leur een campagne gehouden in Centrum Oost. Als deze campagne een succes is, wordt deze uitgebreid naar de andere wijken van Etten-Leur.