Agenda | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Agenda campagne Wonen met Gemak Breda

Campagne Wonen met Gemak Heuvel, Princenhage en buitengebied Zuid-West

.De gemeente Breda nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst over de campagne Wonen met Gemak. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 april a.s. in wijkcentrum Huis van de Heuvel, Mgr. Nolensplein 1 en op 21 april in wijkcentrum De Koe, Ambachtenlaan 1.

Uiteraard geldt deze uitnodiging ook voor uw eventuele partner en andere naasten.

Wij heten u van harte welkom voor één van de startbijeenkomsten Wonen met Gemak. Het programma begint om 14,00 uur met een inloop vanaf 13.30 uur. Tot ziens op 20 of 21 april 2017! 

 

 Denkt u wel eens na over zelfstandig blijven wonen, ook als er ingrijpende veranderingen in uw persoonlijke situatie hebben plaatsgevonden? Met de campagne Wonen met Gemak willen we u een eind op weg helpen. Dat doen we door de startbijeenkomsten op 20 en 21 april en door het verzorgen van informatiebijeenkomsten. Deze gaan dieper in op een aantal onderwerpen zoals de woning zelf, vitaal blijven, veiligheid, zorg en hulp en zelfstandig blijven wonen met dementie. U kunt er ook voor kiezen om de informatie thuis te ontvangen via een persoonlijk gesprek.

In deze folder (aan de rechterzijde) vindt u een korte uitleg per informatiebijeenkomst en activiteit in buitengebied Breda Zuid-West.

 

In deze folder (aan de rechterzijde) vindt u een korte uitleg per informatiebijeenkomst en activiteit in Princenhage en Heuvel.