Etten-Leur | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Etten-Leur

 

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Daarnaast kan iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk advies en praktische hulp op het gebied van geschikt wonen.  

Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 

Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering. Wij helpen u bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.

Wonen met Gemak bestaat in Etten-Leur uit een breed samenwerkingsverband met de gemeente en diverse organisaties, zoals de Rabobank, Avoord Zorg en Wonen, Surplus Welzijn en GGz Breburg. Met de inzet van een enthousiast team vrijwilligers én professionals kunnen wij er samen met u voor zorgen dat u lekker kunt blijven wonen!‚Äč

 

Campagne Wonen met Gemak


Samen met de gemeente, de wijkverenigingen en Woonstichting Alwel worden campagnes gehouden in de verschillende wijken in Etten-Leur. Momenteel draait de campagne in Banakkers.

Vrijdag 19 oktober is er in het wijkgebouw Ut Praotuis een informatiemarkt over Wonen met gemakt. Klik hier voor meer informatie.