Moerdijk | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Moerdijk

 

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak biedt hierbij informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. 

In Moerdijk heeft Wonen met Gemak een samenwerkingsverband met de gemeente Moerdijk, woningcorporatie Woonkwartier, Surplus en stichting Groenhuysen. Samen de organisaties in de dorpen wordt de campagne Wonen met Gemak gehouden. 

 

Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering. 

Senioren die in Moerdijk hun eigen woning geschikt willen maken om hier nog lang comfortabel en veilig te blijven wonen, kunnen gebruik maken van de Stimuleringslening. Wonen met Gemak kan u hierbij adviseren. U kunt ook een gratis Woonscan aanvragen, deze wordt u aangeboden door de gemeente.

Wilt u van de ondersteuning van Wonen met Gemak gebruik maken? Neem dan contact op met ons Servicepunt.