Oogje in het zeil | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Het veilige gevoel van een oogje in het zeil


Het geeft een veilig gevoel wanneer u weet dat familie of bekenden een seintje krijgen wanneer er bij u iets aan de hand is. Een aantal slimme producten bieden die mogelijkheid.

Een slimme deurcamera kan bijvoorbeeld uw mantelzorger op de smartphone een seintje geven wanneer er bij u wordt aangebeld. Uw mantelzorger kan even meekijken wie er voor de deur staat en ook met deze persoon praten. Met een slim slot kan uw matelzorger zelfs het bezoek binnenlaten. Dat is handig wanneer u zelf niet goed in staat bent om de voordeur te openen! Kijk voor deze oplossingen bij het onderdeel Woningtoegang.

Wanneer u slimme rookmelders of een slimme koolmonoxidemelder neemt, dan kunt u ervoor zorgen dat bijvoorbeeld ook uw buren of uw kinderen via hun smartphone worden gewaarschuwd wanneer deze apparaatjes een alarm geven.

Aan twee slimme producten besteden wij hier extra aandacht. Dat is Sensara Homecare, een mooi systeem waarmee u uw familie of mantelzorgers de mogelijkheid biedt om een oogje in het zeil te houden. En de Wuzzi Alert, een heel handig apparaatje voor veiligheid buitenshuis.