De entree | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Een makkelijke en veilige woningtoegang


Kunnen u en uw visite makkelijk de voordeur in en uit? Ook met een kinderwagen of een rollator? Of krijgt u wel eens iemand op bezoek met een rolstoel?
Een comfortabele woning begint letterlijk en figuurlijk goed toegankelijke entree.

Daarnaast speelt ook de veiligheid bij de voordeur een belangrijke rol. Kunt u goed zien wie er voor de voordeur staat, of doet u open 'op goed geluk'? En misschien is het ook wel zo makkelijk, wanneer u niet elke keer naar de voordeur hoeft te lopen om te zien wie er heeft aangebeld. Zeker wanneer je lekker achter in de tuin zit, of omdat je gewoon niet meer zo vlot ter been bent.
En hoe zorg je dat je kinderen of zorgverleners de woning binnen kunnen, wanneer je zelf niet in staat bent om de deur te openen?

Wanneer je minder goed hoort, of een groot huis hebt, dan is het handig om gebruik te maken van eenvoudige producten om overal de bel goed te kunnen horen.

De voordeur: we zijn de woning nog niet eens echt binnen en we hebben al tal van tips voor u!

 

Doe niet zo maar voor iedereen open!


Het is de laatste tijd weer veel in het nieuws: de babbeltruc. Criminelen praten zich met smoesjes vooral bij oudere mensen binnen, om vervolgens hun slag te slaan. En dat gebeurt op een heel doortrapte manier!

 

 

Klik om het filmpje over babbeltrucs
op YouTube te zien