Roosendaal | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Roosendaal


Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis.‚Äč

Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 
Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering. 

 

Campagne Wouw, Heerle en Moerstraten


Samen met de gemeente wordt de campagne Wonen met Gemak gehouden voor de senioren in Wouw, Heerle en Moerstraten. Op 1 oktober vindt als start van de campagne een grote informatiebijeenkomst plaats over comfortabel en veilig wonen. 
Meer informatie vindt u hier.
 

Stimuleringslening


Speciaal voor mensen met een eigen woning heeft de gemeente een aantrekkelijke stimuleringslening in het leven geroepen. Met deze lening kunt u de levensloopbestendigheid, de duurzaamheid en de veiligheid van uw woning verbeteren.
Klik hier voor meer informatie.