Agenda | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Rijen


De campagne in Rijen wordt georganiseerd samen met de SVR, de SeniorenVereniging Rijen. Afgelopen najaar was het derde deel van het dorp aan de beurt. Waarschijnlijk start de campagne in september in het vierde en laatste deel van Rijen. 

 

Gilze en Hulten


In Gilze wordt campagne georganiseerd samen met de KBO Gilze. Vorig jaar was het westelijk deel van het dorp aan de beurt. In februari is de campagne gestart in het oostelijk deel en in Hulten. Alle 65+ers hebben van de gemeente een uitnodiging ontvangen om aan de campagne deel te nemen. Er kan worden ingeschreven voor de informatiebijeenkomsten en er kan een gratis Woonscan worden aangevraagd.

Er zijn voor dit deel van Gilze en voor Hulten inmiddels vier bijeenkomsten gehouden. Vanwege het grote aantal aanmeldingen zijn er in juni twee extra bijeenkomsten:
 

> Informatiebijeenkomst "Comfortabel en veilig blijven wonen in mijn koopwoning"

Wat kunt u doen om zo lang mogelijk in uw koopwoning te blijven wonen. Tijdens deze bijeenkomst worden praktische voorbeelden en concrete oplossingen aangedragen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en onderling tips uit te wisselen. 

De extra informatiebijeenkomst voor mensen met een koopwoning is op:
maandag 3 juni, 10.00 - 12.00 uur
 

> Informatiebijeenkomst "Comfortabel en veilig blijven wonen in mijn huurwoning"

Deze bijeenkomst wordt samen met Leystromen georganiseerd. Ook mensen met een woning van een andere verhuurder zijn welkom. U krijgt informatie over wat u zelf kunt doen om comfortabel en veilig te blijven wonen en hoe de corporatie hierbij kan helpen. 
 
De extra informatiebijeenkomst voor mensen met een huurwoning is op:
maandag 17 juni, 10.00 - 12.00 uur
 
Beide informatiebijeenkomsten worden gehouden in Zorgcentrum Sint Franciscus, Kerkstraat 20 in Gilze.
De zaal is open om 9.45 uur.


Wilt u zich voor een informatiebijeenkomst aanmelden, of wilt u een gratis Woonscan?
mail:           servicepunt@wonenmetgemak.nl
telefoon:     06 - 839 66 100

of via ons contactformulier