Agenda | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Ook in 2024 informatiemarkt Comfortabel en veilig wonen in Gilze en Hulten

 


Veel uitnodigingen niet op tijd binnen
 

Om senioren bij het goed en veilig wonen te ondersteunen hebben Seniorenplatform Gilze en Rijen, gemeente en Leystromen het programma ‘Wonen met Gemak’.

Samen met Seniorenvereniging Gilze, Belangenvereniging Hulten, Politie, Brandweer en Energie Gilze Rijen organiseerden zij op dinsdag 14 november een informatiemarkt in cultureel Centrum De Schakel in Gilze. Het thema was Comfortabel en Veilig Wonen.

 

Ook in 2024 houden we een informatiemarkt ‘Comfortabel en veilig wonen’ in Gilze. Dit hebben de deelnemende organisaties besloten nadat bleek dat niet alle inwoners van 60 jaar en ouder uit Gilze en Hulten de uitnodiging voor de markt op dinsdag 14 november op tijd hebben ontvangen.

Onze oprechte excuses daarvoor.
 

 

Wel inschrijven voor vervolgactiviteiten
 

Bij de uitnodiging voor 14 november zat een aanmeldformulier voor onder andere een gratis woonscan en een gratis wooninspectie inbraakveiligheid. Daar kunt u zich gewoon voor inschrijven.
Bent u het aanmeldformulier dat bij de brief zat kwijt? Hieronder noemen we ze nog een keer:

 • Themabijeenkomst ‘Comfortabel en veilig blijven wonen’
  Wat kunt u doen om zo lang mogelijk fijn te blijven wonen?
  Er worden praktische voorbeelden en concrete oplossingen aangedragen. U krijgt tips hoe u met eenvoudige maatregelen al veel kunt bereiken. Ook de meer ingrijpende mogelijkheden om uw huis veilig en comfortabel te houden komen aan bod.
   
 • Gratis Woonscan van Wonen met Gemak
  Een woonadviseur komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu én straks onbezorgd en veilig te kunnen wonen. U krijgt ook een uitgebreid verslag waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin allerlei tips en voorbeelden staan.
   
 • Gratis woninginspectie inbraakveiligheid
  U krijgt een uitgebreide inspectie van de inbraakwerendheid van uw woning en een advies over de mogelijke verbeteringen. De inspectie wordt uitgevoerd door een Politie Keurmerk erkend bedrijf. Als u dat wilt kunt u ook een afspraak maken om werkzaamheden uit te voeren.
   
 • Energieadvies door Energie Gilze Rijen
  Een adviseur van Energie Gilze Rijen komt bij u langs en loopt samen met u de woning door. Samen bespreekt u de wensen, vragen en mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. U ontvangt een persoonlijk rapport waarin u kunt zien wat u kunt doen om het huis energiezuiniger te maken. Het energieadvies kost € 25,--.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar servicepunt@wonenmetgemak.nl of zich op te geven via het contactformulier.