Agenda | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Campagne Veilig Wonen in Molenschot

 

Goed en veilig wonen, dat willen we allemaal!


Daarom organiseert Wonen met Gemak samen met de gemeente, Seniorenvereniging Molenschot, Politie, Brandweer en Leystromen een aantal activiteiten in Molenschot. Het thema is Veilig Wonen.
 

Komt u naar de informatiemarkt Veilig Wonen op 30 juni?


Donderdagmiddag 30 juni is er van 14.00 uur tot 17.00 uur een informatiemarkt in MFA De Molenwiek.
Hier kunt u verschillende stands bezoeken en deelnemen aan presentaties. Aan bod komen: inbraakveiligheid, babbeltrucs, digitale veiligheid en brandveiligheid. Bij de fysiotherapeut kunt u uw valrisico laten testen. Acteurs nemen u mee in de bijzondere wereld van dieven en oplichters.
De presentaties worden in twee rondes gegeven, ze starten om 14.15 uur en om 15.30 uur.

De informatiemarkt is vrij te bezoeken.
Alle 55+ huishoudens in Molenschot ontvangen hierover een uitnodiging van de gemeente. Maar als senior uit Rijen, Gilze of Hulten bent u ook van harte welkom!
 

Vervolgactiviteiten


Naast de informatiemarkt kunt u deelnemen aan enkele andere activiteiten:

 • Themabijeenkomst ‘Comfortabel en veilig blijven wonen’
  Wat kunt u doen om zo lang mogelijk fijn te blijven wonen? Er worden praktische voorbeelden en concrete oplossingen aangedragen. U krijgt tips hoe u met eenvoudige maatregelen al veel kunt bereiken. Ook de meer ingrijpende mogelijkheden om uw huis veilig en comfortabel te houden komen aan bod.
   
 • De gratis Woonscan van Wonen met Gemak
  Een woonadviseur komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu én straks onbezorgd en veilig te kunnen wonen. U krijgt ook een uitgebreid verslag waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin allerlei tips en voorbeelden staan.
   
 • De gratis woninginspectie inbraakveiligheid
  U krijgt een uitgebreide inspectie van de inbraakwerendheid van uw woning en een advies over de mogelijke verbeteringen. De inspectie wordt uitgevoerd door een Politie Keurmerk erkend bedrijf. Als u dat wilt kunt u ook een afspraak maken om werkzaamheden uit te voeren.


Heeft u interesse in een van deze vervolgactiviteiten? U kunt zich hiervoor opgeven tijdens de informatiemarkt. U kunt ook mailen naar servicepunt@wonenmetgemak.nl of zich opgeven via het contactformulier.