Wuzzi Alert | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Wuzzi Alert, altijd en overal veilig


 

Het mobiele alarm van Wuzzi Alert, is voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing waarbij veiligheid en vrijheid hand in hand gaan. Voor zowel binnen als buiten, Wuzzi Alert mobiel alarm werkt overal. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel. Of u nu thuis of in uw tuin bent. Of u nu aan het wandelen, sporten, met de hond uit of in de natuur aan het fietsen bent. Met het mobiele alarm van Wuzzi Alert bent u altijd en overal veilig!

Met één druk op de knop staat u direct in contact met uw familie, buren of vrienden of met de Wuzzi Alert alarmcentrale. Hierbij is uw positie bekend en kunt u met elkaar praten. Ook wordt mobiel alarm Wuzzi Alert gebruikt om overal vindbaar te zijn of automatisch te alarmeren als u te ver weg gaat. Mobiel alarm Wuzzi Alert is zeer gebruiksvriendelijk, direct klaar voor gebruik, er is geen installatie nodig en is per maand opzegbaar. Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en geeft veel rust.

Er zijn verschillende mobiele alarmapparaatjes in de vorm van hangers en horloges. 

Klik hier voor een filmpje over de Wuzzi-Alert.
 

Abonnement
Wuzzi Alert kent twee verschillende soorten abonnementen.

Sociaal
Bij een sociaal abonnement worden uw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is uw positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost € 9,95 per maand, bij alarmering betaalt u € 0,10 per minuut.

Professioneel
Bij een professioneel abonnement staat u -24 uur per dag en 7 dagen in de week- direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van uw contactpersonen informeren. Bij een niet levensbedreigende situatie zal onze centralist uw contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost € 14,95 per maand, bij alarmering betaalt u € 0,10 per minuut.

Waar te koop en wat kost het?
De Wuzzi Alert is te koop in verschillende gewone winkels en webwinkels. Onder andere rechtsreeks bij de leverancier www.wuzzialert.com.
Naast het genoemde abonnementstarief betaalt u de koop van het apparaatje vanaf € 80,-- en € 25,-- activatie- en verzendkosten.
De Wuzzi is ook te huur.