Slimme sloten | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Slim en veilig toegang geven tot uw woning


Een slim slot is een elektrisch slot dat u kunt bedienen met een gewone sleutel, een smartphone en een afstandsbediening. Op deze manier kunt u eenvoudig toegang geven aan uw familie, vrienden of een verzorgende door hen een 'digitale sleutel' te geven van uw woning. Het is ook mogelijk de deur met een pincode of zelfs met een vingerscan te openen.
Bij sommige modellen is het niet nodig om het volledige slot te vervangen, u vervangt alleen de cilinder door een motorcilinder. Van buitenaf is het een gewoon traditioneel slot met een sleutelgat.
Er zijn ook elektronische sloten voor zorgtoepassingen.
 

Slim slot met motorcilinder: Nemef ENTR


Nemef ENTR is een elektronische motorcilinder die eenvoudig, zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur gemonteerd kan worden. Door de bestaande cilinder - eventueel tijdelijk - te vervangen, kan de deur met een afstands- bediening of een smartphone app geopend worden. Indien gewenst kunt u de deur ook altijd nog openen met een sleutel. Uitbreidbaar met bijvoorbeeld een vingerscan of paneeltje voor pincode.
Klik hier voor een filmpje over de ENTR.

Waar te koop en wat kost het?
De Nemef ENTR is goed verkrijgbaar bij o.a. slotenwinkels, vanaf zo’n € 290,--.
 

Slim slot ook voor zorgtoepassingen: Nemef Radaris Evolution


Dit is een elektronisch slot dat stand-alone kan worden gebruikt, maar ook goed geschikt is voor zorgtoepassingen. De voordeur wordt geopend met een toegangskaart, sleutelhanger, afstandsbediening, telefoon of een gewone sleutel. U kunt via een beheerdersplatform beheren wie er toegang heeft tot de woning. Voor zorgtoepassingen kan het slot worden aangesloten op het platform van de zorgorganisatie.

RED – Langer thuis wonen is een bedrijf dat speciale toepassingen voor het slot heeft ontwikkeld. Op hun website vindt u meer informatie.

Waar te koop en wat kost het?
Het slot is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde vakhandel, vanaf zo’n € 700,--