Deurne | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Wonen met Gemak Deurne


Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Regelmatig organiseren de vrijwilligers van Wonen met Gemak Deurne informatiebijeenkomsten. U krijgt daar te zien waar u op moet letten als u comfortabel wil blijven wonen.

Met de woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van uw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om comfortabel te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn er? Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en de uitvoering. Om u een idee te geven van een woonscan maakten we deze korte impressie film, mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Peelland Zuid. 

Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.

Samenwerking


Wonen met gemak Deurne is een samenwerkingsverband tussen de gemeente, de KBO Kring, de Rabobank, de corporatie Bergopwaarts en de LEV groep Deurne. De uitvoering vindt plaats door vrijwilligers van de KBO Kring Deurne, ondersteund door de projectleider van de LEV groep, Patty van Rooy.