Halderberge | Wonen Met Gemak - Wonen Met Gemak!

Halderberge


Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis.
 
Regelmatig organiseren de vrijwilligers van Wonen met Gemak Halderberge informatiebijeenkomsten. U krijgt daar te zien waar u op kunt letten als u comfortabel wilt blijven wonen.
 
Met de Woonscan wordt een volledige analyse gemaakt die uitgaat van úw wensen en uw huis. Welke aanpassingen zijn er nodig om lekker te kunnen leven zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn daarbij? 
 
Of het nu gaat om kleine of grotere aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering.
Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij gebonden bent aan specifieke bedrijven.
 

Samenwerking


De gemeente Halderberge vindt het belangrijk dat haar inwoners in staat worden gesteld om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. De gemeente ondersteunt daarom de voorlichtingsactiviteiten van Wonen met Gemak. 

Wonen met Gemak werkt in Halderberge verder samen met de Wmo-raad en de Seniorenraad, de Samenwerkende Ouderenorganisaties Halderberge en de lokale KBO's. Met de inzet van een enthousiast team vrijwilligers kunnen wij er samen met u voor zorgen dat u lekker kunt blijven wonen!‚Äč

Inwoners van Halderberge kunnen een beroep doen op de dienstenorganisatie 'Graag Gedaan'.

De algemene contactpersoon voor de voorlichtingsactiviteiten in Halderberge is:
Paul Goorden
06 12 90 44 78
goorden@caiway.nl